Geur

*Winnaar van de Fantastels verhalenwedstrijd 2016*

”Fleur heeft één groot probleem: ze stinkt. Hoe erg ze ook haar best doet, het lukt haar niet om lekker te ruiken en de bijnaam ‘Fleurmeur’ die haar klasgenoten heeft gekregen, van zich af te schudden. Maar dan, door toeval, ontmoet ze een groep mysterieuze vrouwen die vreemde parfums maakt. Fleur krijgt een flesje mee, en vanaf dat moment zal haar leven nooit meer hetzelfde zijn. Want ze leert niet alleen de kracht van lekker ruiken, ze leert ook hoe gevaarlijk stank kan zijn…”

In 2016 won het korte verhaal ”Geur” de Fantastels verhalenwedstrijd. Een verhaal dat begint als een typisch tienerverhaal, maar elementen bevat van fantasy en horror. Het E-book is nu te verkrijgen op Amazon.

 

41MFhNqB-BL
Lees het E-book nu op Amazon!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s