Black Sugar City

”Vivien only ever wanted one thing: to be part of the Togetherness, the organization that runs the magical city of Sugaredge. But she’s out of time. Soon she will be wed to the horrible vampire Derrick Friedrich and her life will be over. So in a last attempt to save herself, she escapes Derrick’s clutches and joins the Togetherness Trials, to prove she is worthy. To prove she can be one of them.

But there is just one problem:


Like many other people in Sugaredge, Vivien is born with a defect: she can’t speak. She’s a mute.
And not only does that make people prejudiced against her. It’s also harder for her to do the magic she needs to prove herself.

But then, all of that doesn’t matter anymore. During the trials something gruesome happens: Five dead mutes ar found hanging from the ceiling. One word written on their bodies: SPEAK.The matter is soon hushed up by the Togetherness. But Vivien is determined to find out what happend. And with the older lady who is quite good at mind control, she tries to get to the bottom of the situation. Slowly, but steadily she spirals into a dark adventure, discovers the city’s secrets and finds that no one is to be trusted…

 

Dit verhaal kwam voort uit mijn grote voorliefde voor een aantal dingen: de Victoriaanse tijd, de series Penny Dreadful en True blood en avonturenverhalen. Bovendien wilde ik eens proberen om in het Engels te schrijven en zien hoe ver ik daarmee kwam. Eindproduct: een verhaal over een Londen-esque stad waar elven, vampieren, dwergen (of eigenlijk een afgeleide daarvan, namelijk de dwarvos) en mensen rondlopen en waar de rijtuigen worden getrokken door beren in plaats van paarden. Een beetje vreemd, maar hopelijk ook spannend. Het verhaal staat in delen op Amazon. Klik hier om deel I van het E-book te vinden: Black Sugar City Part I (E-book)

 

2107282015
Lees het E-book van Black Sugar City nu op Amazon!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s